Forma-1

Alonso visszafogottan optimista

Fernando-Alonso(210x140)(1).jpg (fernando alonso, )
Fernando-Alonso(210x140)(1).jpg (fernando alonso, )

Az El Pais arról faggatta Fernando Alonsót, a spanyol pilóta mire számít, hogyan látja az erőviszonyokat a 2013-as Forma-1-es szezonban, mely csapatok lesznek versenyben a bajnoki címekért.

A március 17-i Forma-1-es rajt, az Ausztrál Nagydíj előtt és a hivatalos tesztek után különösen érdekes a spanyol lap felvetése. „A Red Bullt, a McLarent, a Lotust és a Mercedest várom élmezőnybe. Utóbbinál közepe óta sokat fejlesztettek az autón, ők is ott lesznek. De meglepne, ha nem a Red Bull lenne a legerősebb” – nyilatkozta Fernando Alonso.

„Arról, hogy a Ferrari hogyan áll, korai lenne még bármit is mondani. Tavaly a teszteken Michael Schumacher volt az egyik leggyorsabb, aztán két McLaren uralta az első hétvégét. Mi pedig úgy kezdtük a 2012-es évet, hogy több mint egy másodperccel voltunk lemaradva körönként a riválisoktól, aztán sokat dolgoztunk a 2. helyért. Egy biztos, idén ennél már közelebb vagyunk. Az első verseny után mindenki, így mi is okosabbak leszünk” – tette hozzá a visszafogottan optimistának tűnő világbajnok (tavaly vb-második).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik