Forma-1

Ecclestone imádja Ausztráliát

Bernie Ecclestone (bernie ecclestone, )
Bernie Ecclestone (bernie ecclestone, )

A Forma-1-et irányító brit üzletember, ha tehetné, 50 évre előre leszerződne az Ausztrál Nagydíjnak otthont adó Melbourne városával.

Melbourne-ben már 1996 óta rendeznek forma-1-es futamokat, évek óta az Albert Parkban rajtol el a szezon. Ugyanakkor sokszor lehetett már hallani a szervezőktől, hogy a versenyek veszteségesek, így felmerült az is, hogy nem hosszabbítják meg a 2015-ben lejáró szerződést. Ha a Forma-1-et irányító brit üzletemberen, Bernie Ecclestone-on múlik, mindez nem következik be:

„Reményeink szerint örökre itt leszünk. Tetszik nekünk Melbourne, és ha rajtam múlna, akkor aláírnék velük egy 50 éves szerződést. Ugyan olykor szokott minket kritika érni az Ausztrál Nagydíj miatt, de mindenkit biztosíthatok, hogy ez maximum egy-két ember, összességében elégedettek vagyunk a várossal és a pályával” – mondta Ecclestone.

A száguldó cirkusz nagyura elmondta, amennyiben Melbourne városa nem akarna 2015 után futamot rendezni, akkor természetesen rendelkeznek B-tervvel, de reményei szerint nem kell lecserélni a szezonnyitó helyszínét.

2013-ban március 17-én rendezik az Ausztrál Nagydíjat, a szezon első versenyét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik