Felipe Massa (felipe massa, )
Forma-1

A Ferrari örül, hogy Massa marad

A Forma-1-es Ferrari istálló főnöke, Luca di Montezemolo úgy véli, jó döntés volt megtartani Massát.

A 2012-es F1-es szezon során több variácót is olvashattunk arról, hogy a csapat brazil pilótája, Massa hova megy, távozik-e egyáltalán, de végül az istálló úgy döntött, jövőre is az Alonso-Massa párossal vágnak neki az idénynek.

“A szezon első felében úgy tűnt, nem jönnek az eredmények, és Felipe távozik. Most viszont úgy gondolom, jó döntést hoztunk azzal, hogy meghosszabbítottuk a szerződését. Ha mást igazolunk, akkor annak a pilótának valami más kell nyújtania, és ahogy elnéztem a többi versenyzőt, nem tudom, ki lehetne gyorsabb Felipénél” – mondta di Montezemolo.

“Ráadásul amikor Felipe megelőzte Fernandót, fontos pontokat szerzett, amik kellettek ahhoz, hogy megőzizzük helyünket a konstruktőrök versenyében.”

A Ferrari a konstruktőrök között a második helyen végzett a Red Bull mögött, míg egyéniben Fernando Alonso második, Felipe Massa 7. lett.

Ajánlott videó

Annak jártunk utána, hogyan zajlik egy eljárás, és azon túl mi vár a rajtakapott egészségügyi dolgozókra, valamint hogy kevesebb borítékot csúsztatnak-e zsebbe az új szabályozás óta a betegek.