Forma-1

Egyre durvább szópárbaj zajlik az F-1 ben

bernie ecclestone (bernie ecclestone, luca di montezemolo, max mosley, )
bernie ecclestone (bernie ecclestone, luca di montezemolo, max mosley, )

A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo és Bernie Ecclestone a sajtón keresztül üzenget egymásnak.

A Forma-1 világának fura ura a múlt héten kész viccnek nevezte a Ferrari Brazil Nagydíjat követő döntését, miszerint a maranellói gárda a FIA-hoz fordult Vettel állítólagos szabálytalan előzése miatt. Ugyan a Ferrari elfogadta a FIA döntését, amely helybenhagyta a német világbajnoki címét, Luca di Montezemolo a valenciai rendezvényen csúnyán odaszúrt Ecclestone-nak, mondván: „Apám azt tanította nekem, tiszteljem az öregebbet, amikor már nem tudják, mit beszélnek…”

Luca Di Montezemolo szavait követően Bernie Ecclestone sem várt sokáig a válasszal: „Az egyetlen dolog, amiben igaza van, az a korom” – nyilatkozta a Forma-1 mindenható tulajdonosa a BBC Sportnak, aki október 28-án ünnepelte 82. születésnapját.

„Luca nem olyan vén, mint én, ennek ellenére az embereknek elég durva véleménnyel vannak róla, ráadásul gyakran nem emlékszik arra, amit mond és ennek semmi köze a korához. Ki tudja mi lesz vele 82 éves korában. Amúgy nagy csodálója vagyok, miközben sajnálom azokat a problémákat, amelyeket a politika okozott neki. Soha nem kellett volna érintettnek lennie benne.”” – nyomott egy „gyomrost” a Ferrari elnökének Ecclestone.

A vita azért is érdekes, mert a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) ezen a héten, Isztambulban tartja éves közgyűlését, a résztvevők között pedig maga Ecclestone, illetve a Ferrari képviselői is ott lesznek. A szabálymódosításokat is megvitató közgyűlésen legalább személyesen is rövidere zárhatják a vitát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik