Forma-1

Hamilton ezt csúnyán benézte

Lewis Hamilton, Jenson Button (lewis hamilton, jenson button, )
Lewis Hamilton, Jenson Button (lewis hamilton, jenson button, )

A McLaren távozó brit pilótája csapattársát bírálta az interneten, ám kiderült, hogy jogtalanul.

Lewis Hamilton a télen veszi a cókmókját, és a McLarent több év után elhagyva a Mercedeshez szerződik, átveszi a visszavonuló Michael Schumacher helyét. A britet a mexikói tehetség, Sergio Perez pótolja majd.

Miután nagy port kavart ez a bejelentés, kissé elültek a hullámok Hamilton körül, aki azonban az egyik közösségi portálon rendezett kirohanásával újra felhívta magára a figyelmet. A versenyző azt kifogásolta, hogy tájékoztatták róla, csapattársa, Jenson Button már nem követi a Twitteren.

„Ez szégyen. Három éve vagyunk csapattársak, azt hittem, tiszteljük egymást, de ezek szerint ő nem” – írta Hamilton, majd kisvártatva egy újabb bejegyzést tett közzé:

„Vicces ez a dolog, mivel még mindig csapattársak vagyunk. Mindenesetre, amíg át nem hajtok a brazíliai célvonalon, addig mindent megadok ennek a csapatnak és a szurkolóinknak!”

Nos, maradjunk annyiban, hogy ezt egy kissé benézte a feleslegesen füstölgő Hamilton, ugyanis mint később kiderült, Button sosem volt a követője az említett közösségi portálon.

„Az én hibám, Jenson sosem volt a követőm. Ne hibáztassátok! Többet kellene a Twitteren lógnom.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik