Forma-1

Ők válthatják Massát a Ferrarinál

Felipe Massa (felipe massa, )
Felipe Massa (felipe massa, )

Olasz lapértesülés szerint elképzelhető, hogy a német Nico Hülkenberg vagy a brit Paul Di Resta kerülhet a brazil Felipe Massa helyére.

Mesze még az idei Forma-1-es évad vége, de már most megindult a keringő. Az már hivatalossá vált, hogy Hamilton váltja Schumachert a Mercedesnél, és arról is vannak találgatások, a hétszeres világbajnok hol folytatja. Most a Ferrari háza tájáról érkeztek információk.

A milánói La Gazzetta dello Sport úgy tudja, a maranellói csapat irányítói még nem döntötték el, hogy további egy évvel meghosszabbítják-e Massa szerződését, vagy a Force India két pilótája közül választanak.

A Marca című spanyol sportnapilap érdeklődésére a Ferrarinál leszögezték, hogy a brazil egyelőre “semmit sem írt alá”. Egyúttal közölték, hogy a hátralévő futamokon elért eredmények alapján születhet meg a döntés. 
A spanyol és az olasz sajtó ugyanakkor biztosra veszi, hogy a 2014-es világbajnokságon már a német Sebastian Vettel irányítja a Ferrari egyik versenyautóját. 
Hat futammal a zárás előtt a ferraris spanyol Fernando Alonso vezeti a pontversenyt, Vettel a második, míg Massa a tizedik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik