Forma-1

A McLaren új ajánlattal marasztalja Hamiltont

Lewis-Hamilton(210x140)(1).jpg (lewis hamilton, )
Lewis-Hamilton(210x140)(1).jpg (lewis hamilton, )

Még mindig kérdéses, hol folytathatja pályafutását Lewis Hamilton. A McLaren új ajánlattal bírná maradásra a világbajnok brit pilótát.

A korábbi hírek szerint még úgy tűnt, Lewis Hamilton a Mercedeshez kerülhet, Michael Schumacher helyére. Most azonban úgy tűnik, befejeződhetnek a találgatások a 2008-ban világbajnoki címet szerző pilóta jövőjével kapcsolatban.

Az Autosport értesülései szerint a McLaren az eddiginél jobb ajánlatot készül tenni a brit versenyzőnek, a wokingiak készek megadni a Mercedes által ajánlott évi 11,5 millió fontos fizetést is.

Hamilton esetleges maradásában közrejátszhat a McLarenek utóbbi négy futamon mutatott jelentős javulása, főleg a négy pole pozíció. Szingapúrban váltóhiba miatt nem jött össze Hamiltonnak a futamgyőzelem.

A McLaren csapatfőnöke, Martin Whitmarsh sem győzte dicsérni Hamiltont.

„Azt kell mondanom, hogy Lewis hihetetlenül erős, egész hétvégén eltökélt volt. A csapatnál mindenkinek megköszönte a hétvégén tett erőfeszítéseit. Egy egészen más gondolkodású Lewist láttunk, mint korábban – nyilatkozta a csapatvezető. – Hamilton tudja, hogy 150 pontot lehet még szerezni a szezonban, ezért keményen dolgozik tovább, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjtse a hátralévő versenyeken”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik