Forma-1

Magas szintű rajongás a Ferrari iránt

A Ferrari rajongók nem ismernek határokat, s ezt most a hétköznapokban is bizonyíthatják!

Ön is nagy Forma-1 rajongó, épp a Ferrari csapatának szurkol, netán még a Ferrari Forma-1-es relikviákat is gyűjti? Akkor az Erste Bank által kibocsátott Ferrari Hitelkártyát Önnek találták ki!

Megérkezett a Ferrari Hitelkártya, egy kártya az igazi rajongóknak! Csatlakozzon most Ön is a Ferrari közösségéhez, ahol amellett, hogy együtt szurkolhat velünk kedvenc csapatáért, a tagság számos exkluzív előnyét is élvezheti!
Minél sikeresebben szerepelnek a Ferrari csapat pilótái, annál több jár Önnek vissza vásárlásaiból a futamot követő héten! Amennyiben a futamot a Ferrari versenyautó egyik pilótája nyeri 3%, ha a legjobban szereplő Ferrari pilóta még dobogóra ér be 2% és 1% kedvezmény illeti meg Önt abban az esetben, ha a legjobban szereplő Ferrari versenyautó még pontszerző helyen végez.

Mindezek mellett most díjmentesen tagja lehet a Ferrari online közösségének is, a Scuderia Ferrari Community-nek (röviden SFC). Így az SFC tagság keretében a Ferrari.com teljes tartalmát elérheti, ami hozzáférést biztosít a kizárólag prémium tagok számára biztosított multimédia tartalmakhoz, képekhez, letöltésekhez, fórumhoz, bloghoz. Ráadásul rendszeresen megkapja a Ferrari online hírlevélét, meghívásban részesül az exkluzív Ferrari eseményekre a pilóták részvételével a Formula-1-es szezon ideje alatt, valamint részt vehet a pilótákkal való videó-beszélgetéseken is.

Lehetősége van továbbá a Ferrari Hitelkártyája segítségével kedvezőbb áron megvásárolni kedvenc Ferrari márkájú ruháit és egyéb használati tárgyait a Ferrari webáruházában, a www.ferraristore.com oldalon, illetve 20% vagy 10% kedvezményben részesülhet a Maranelloban található Ferrari márkaboltban.

A főkártyabirtokosok részt vehetnek az Erste Bank által évente megrendezésre kerülő játékban, amelynek keretében egy kétszemélyes, exkluzív Ferrari élményutazás a nyeremény. Ennek során a nyertes több érdekes program mellett látogatást tehet a Ferrari gyárban, Maranelloban.

Használja ki az itt felsorolt előnyöket és igényeljen mielőbb Ferrari Hitelkártyát, mert az első 2000 Ferrari Hitelkártya fôkártyabirtokos egy Ferrari esernyőt kap ajándékba! Forza Ferrari!

Hitelkártya THM: 43,48% További részletek a www.erstebank.hu/extras/ferrarikartya oldalon.


Ajánlott videó