Forma-1

Raikkönen a McLaren B-terve

kimi-raikkonen(210x140)(1).jpg (kimi raikkonen, )
kimi-raikkonen(210x140)(1).jpg (kimi raikkonen, )

Amennyiben Lewis Hamilton nem hosszabbítana a Forma-1-ben szereplő wokingi csapatnál, úgy az istálló korábbi pilótája lehet az utódja.

Javában zajlik még a 2012-es szezon a száguldó cirkuszban, a csapatok már gőzerővel készülnek a hétvégi Szingapúri Nagydíjra. A közvéleményt azonban már nagyon is foglalkoztatja a következő idény, főleg a pilótapárosok.

Lewis Hamilton továbbra sem hosszabbított a McLarennel, a britet ráadásul álomgázsival csábítja a Mercedes. A wokingiak nem estek kétségbe, brit hírek szerint már van egy B-tervük arra az esetre, ha az a pilóta, akivel 13 éves kora óta foglalkoznak, a távozás mellett döntene. Ha ez bekövetkezik, akkor máris megkeresik azt a Kimi Raikkönent, aki 2002-től négy éven át volt a csapat versenyzője.

Ted Kravitz, a Sky Sports Forma-1-es szakértője szerint a kérdés jelenleg az, hogy Hamilton boldog-e a McLarennél. Erre ő sem tudja a választ, így jelenleg ötven százalék esélyt lát a maradására. Beleszólhat még a dolgokba a világbajnokság végkimenetele, ugyanis mind a két érintett pilóta versenyben van az első helyért, márpedig egy vb-címmel a zsebben nem biztos, hogy váltani szeretnének.

Izgalmas időszak elé nézünk pályán kívül és belül egyaránt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik