Forma-1

Rosberg maradna a Mercedesnél

Nico Rosberg (nico rosberg, )
Nico Rosberg (nico rosberg, )

A német Nico Rosberg elmondta, nincs tervben, hogy elhagyja a Mercedes csapatot, annak ellenére, hogy Hamilton érkezéséről pletykálnak.

Egy interjúban elmondta a 27 éves versenyző, hogy nem hagyja el csapatát a szezon végén, és reméli, Michael Schumacher is aláírja új szerződését 2013-ra.

A hétszeres világbajnoknak ugyanis lejár a kontraktusa az idény végeztével, és még nem hozott döntést a folytatásról. Így nem is csoda, hogy szinte naponta napvilágot látnak új pletykák arról, ki pótolhatja majd Schumit.

A legvalószínűbb érkező Lewis Hamilton lehet, az ő autóját pedig Sergip Pérez vehetné át a McLarennél. A találgatásokkal azonban Rosberg nem foglalkozik, abban viszont biztos, nem megy sehova.

“Az Ezüst Nyíl versenyzője vagyok. A következő szezonban is azon leszek, hogy versenyeket nyerjek. Szerintem az lenne a legjobb, ha Schumacher is maradna, mivel jó a kapcsolat köztünk. Michael egy nagyon jó pilóta, még most is magas szinten versenyez, így együtt sikereket hozhatunk a csapatnak.”

“Ennek ellenére nem tudom, mi lesz Schumacherrel, Hamiltonnal vagy Massával, de én határozottan itt leszek” – zárta rövidre mondandóját Rosberg, aki jelenleg a hetedik a pilóták rangsorában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik