Forma-1

Petrov a pénz áldozata lehet

Vitalij Petrov (vitalij petrov, )
Vitalij Petrov (vitalij petrov, )

Vitalij Petrov jövője bizonytalanná vált a Forma-1-ben, mivel nehezen talál magának támogatókat.

A száguldó cirkuszban nem megszokott dolog, hogy a kisebb csapatok pilótáinak nagy összeget kell támogatóik révén letenni az asztalra egy vezetőülésnél. A jelek szerint nincs ez másképp a Caterhamnél sem, amely még nem hozta nyilvánosságra, hogy milyen összeállításban tervez nekivágni a 2013-as évnek.

Úgy tűnik Vitalij Petrovnak gondjai lesznek a csapatba kerüléssel, legalábbis ügynökének szavai erre engednek következtetni. Okszana Koszacsenko az egyik orosz portálnak nyilatkozva panaszkodott egy sort, mondván lassan már a Forma-1-en kívüli karrierjét kell megtervezniük.

„Úgy tűnik nem sokakat érdekel egy orosz pilóta jelenléte a sportban, így majd meg kell találnunk a számára a száguldó cirkuszon kívüli lehetőségeket. Az F1 nagyszerű és igen nagy presztízzsel bír, ám Vitalij szempontjából ez egy olyan munka, ami nem hoz pénzt a konyhára. Hogy miért? Nos, ennek több oka is van, a többi közt Oroszországban nagyon nehéz eladni egy sportolót. Hát még egy forma-1-es pilótát” – idézi az ügynök szavait a Sport-Express.

Petrov az eddigi 11 futam közül az Európa Nagydíjon teljesített a legjobban, Valenciában a 13. helyre sikerült behoznia a Caterhamet, ami az istálló jelenlegi helyzetét elnézve nem is rossz eredmény.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik