kimi raikkonen (kimi raikkonen, )
Forma-1

Raikkonen: Többet is kihozhattam volna a futamból

A forma-1-es Magyar Nagydíjon második helyen végzett Kimi Raikkonen nincs teljesen megelégedve az ezüstéremmel.

A finn pilóta egy másodperccel a futamgyőztes Lewis Hamilton mögött ért célba és sajnálja, hogy nem sikerült győzelemig vinnie a Hungaroringen a Lotust. Csapattársa, Romain Grosjean mögötte végzett a harmadik helyen.

„Kár, hogy nem sikerült a dobogó legfelső fokára lépnem, de ez is egy nagyon szép eredmény a csapatnak. Folyamatosan fejlődünk és nem állunk messze attól, hogy feltegyük az i-re a pontot. A rajtom elég jól sikerült, ám aztán problémáink akadtak a KERS-szel, és így pozíciót vesztettem Fernando Alonso javára. Mikor helyreállt a hiba, akkor kicsit beragadtam és ez frusztráló volt, de szerencsére sikerült előrébb araszolnom. A csapat a végén azt mondta, hogy nehéz lesz Romain Grosjeannak és nekem is megtartani harmadik, illetve második helyünket, ám végül még Hamiltont is utolértem. Megelőzni azonban akkor sajnos már lehetetlen volt” – nyilatkozott Raikkonen.

Ajánlott videó

Annak jártunk utána, hogyan zajlik egy eljárás, és azon túl mi vár a rajtakapott egészségügyi dolgozókra, valamint hogy kevesebb borítékot csúsztatnak-e zsebbe az új szabályozás óta a betegek.