Forma-1

Fogadj Buttonra, tízszeres pénzt nyerhetsz!

jenson_button(i) (jenson button, )
jenson_button(i) (jenson button, )

Sebastian Vettel vagy Fernando Alonso nyeri a hétvégi Forma-1 Magyar Nagydíjat. Állítják a fogadóirodák.

A Fortunaweb.hu szerencsejáték-hírportál hat fogadóiroda – William Hill, Sportingbet, bwin, Bet-at-home, bet365, Tippmix – oddsait hasonlította össze. Ezek egy kivétellel a 2010-es és 2011-es vb-győztes Sebastian Vettelnek (Red Bull), valamint a múlt heti Német Nagydíjon első Fernando Alonsónak (Ferrari) hajszálra ugyanakkora esélyt adnak a mogyoródi győzelemre. A feltett tétekre a bukmékerek 3,5-4-szeres pénzt kínálnak a két pilóta sikerére. Egyedül a bet365 tesz különbséget közöttük, náluk Alonso a favorit (3,75), de Vettel (4,00) sem sokkal marad el tőle.

Abban mind a hat iroda egyetért, hogy a brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) a harmadik legesélyesebb, az ő hungaroringi sikere – irodától függően – 5-6-szoros pénzt hozhat a rá fogadóknak. A negyedik-ötödik helyen egyhangúlag “holtversenyt hirdettek” az irodák az összetettben jelenleg második ausztrál Mark Webber (Red Bull) és a Hungaroringen 2006-ban és tavaly is győztes brit Jenson Button (McLaren) között. Bármelyikük diadala 8-11-szeres nyereményt jelenthet a játékosoknak.

A legtöbb irodánál a hivatalos időmérő edzés végeredményére is kínálnak fogadást. Itt a Vettel, Hamilton, Alonso, Webber sorrendre látják a legnagyobb esélyt, s ezáltal erre adják a legkisebb pénzt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik