Forma-1

Vettel: lenyűgöző csapat a Ferrari, de maradok

Sebastian Vettel (sebastian vettel)
Sebastian Vettel (sebastian vettel)

A német világbajnokot folyamatosan hírbe hozzák a Ferrarival, de ő továbbra is kitart jelenlegi munkáltatója mellett.

A Forma-1-es Red Bull istálló világbajnoki címvédő pilótája, Sebastian Vettel kijelentette, nem gondolkodik azon, hogy a Ferrarihoz szerződjön. „Nem kaptam semmiféle jelzést, nem írtam alá semmit, sőt, még csak szóbeli egyeztetés sem történt” – mondta a kétszeres világbajnok. német versenyző. Kiemelte, természetesen a mezőnyből minden pilóta szeretne egyszer a Ferrari pilótája lenni..

Vettel azt mondta: „Lenyűgöző csapat a Ferrari. Óriási megtiszteltetés, hogy a Ferrarinál szóba került a nevem, de azt sem tartom kizártnak, hogy a Red Bullnál fejezem majd be versenyzői pályafutásomat.” A 25 esztendős pilóta jelenlegi szerződése a 2014-es idény végéig szól. Vettel kilenc futam alatt 100 pontot gyűjtött, ezzel csapattársa, az ausztrál Mark Webber (116) mögött a harmadik helyen áll a vb-pontversenyben, amelyben jelenleg a spanyol Fernando Alonso (Ferrari) 129 ponttal van az élen.

A Red Bull másik pilótája, a Brit Nagydíjat megnyerő Mark Webber éppen a silverstone-i futam megnyerése után jelentette be, meghosszabbította szerződését az osztrák istállóval, így a csapatok közül elsőként a Red Bullnál alakult ki a pilóták jövő évi párosítása.

Ezért szeretik Vettelt a Red Bullnál

Ajánlott videó

Olvasói sztorik