Forma-1

Ecclestone-nak tetszik, amit lát

Bernie-Ecclestone(210x140)(1).jpg (bernie ecclestone, )
Bernie-Ecclestone(210x140)(1).jpg (bernie ecclestone, )

A Forma-1 nagyurának számító brit üzletember történelminek nevezte a száguldó cirkusz 2012-es idényét.

Nem akármilyen izgalmakat szolgáltat a sorozat 2012-ben, az eddigi hét futamon hét különböző pilóta diadalmaskodott, erre pedig korábban sosem volt példa. Az idei év két táborra osztja a paddockot: vannak, akik szerint pont egy ilyen show-műsorra van szüksége a szurkolóknak, míg mások szerint az, hogy minden verseny egy lutri nem biztos, hogy közönségcsalogató.

Bernie Ecclestone-nak mindenesetre tetszik a most zajló világbajnokság:

„Évek óta itt vagyok már, de ilyen még nem volt. Történelmi ez a szezon! Minden futamon van miért tapsolni és izgulni. A jegyeladások és a televíziós közönség szerte a világon a bizonyítéka annak, hogy ennek a világbajnokságnak mi vagyunk a győztesei. Lenyűgöző ez sok meglepetés, remélem az én öreg szívem is bírni fogja a szezon végéig. Még semmi sem dőlt el féltávnál, minden verseny után változik a vb-ponttáblázat állása. Biztos vagyok benne, hogy lesz még pár drámai fordulat az idényben” – mondta a 81 esztendős üzletember.

A flúgos futam jövő héten folytatódik, a csapatok a valenciai utcai pályán mérik össze az erejüket az Európai Nagydíj keretein belül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik