Forma-1

Webber: Ej, ráérünk arra még!

A Red Bull Racing Team ausztrál pilótája cáfolja azokat a híreket, melyek szerint a Ferrarihoz tartana, a jövőjéről pedig csak az idény után döntene.

A spanyol média az utóbbi napokban előszeretettel cikkez arról, hogy Mark Webber 2013-ban az olasz istállóhoz szerződik. Az ibériaiak mindezt arra alapozzák, hogy jó kapcsolatot ápol Fernando Alonsóval, a Scuderia klasszisával, valamint arra, hogy mindig csak egy-egy évvel hosszabbít az osztrák csapatnál.

Webber ugyanakkor kedden könnyedén lerázta az őt a váltásról faggató újságírókat: „Korábban Jenson Button, legutóbb pedig Sergio Perez volt a sláger, úgy tűnik most rajtam a sor. Százszázalékosan erre az idényre koncentrálok jelenleg, a lehető legjobb teljesítményre törekszem saját magam és a Red Bull miatt is. Itt van még előttünk az egész idény, ráérek még a jövőmmel foglalkozni. Egyelőre nem írtam még alá semmit” – így Webber.

Az ausztrál idén mind a négy futamon a negyedik helyen zárt, ezzel pedig a világbajnoki harmadik helyen tanyázik, aminek kimondottan örül. „A mezőny nagyon egyben van idén. Sebastian (Vettel – a szerk.) például Bahreinben semmilyen gonddal nem küzdött, nyert is, mégsem mondhatnánk, hogy dominált volna és ez idén még senkinek nem sikerült. Azt kell mondjam, nem rossz teljesítmény, hogy a harmadik helyen vagyok az Európai Nagydíj előtt.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik