Forma-1

A sivatagi magyar is követi Buttont

Szalay Balázs és a sivatagi versenykre felkészített Opel Antara is részt vesz a Jenson Button főszereplésével zajló budapestimotorsport-fesztiválon.

A nyári Selyemút-ralira és a jövő évi Dakarra készülő Szalay Balázs és Bunkoczi László is bemutatózik azon a négynapos motorsport-fesztiválon, amely szombattól zajlik Budapesten, s amelynek egyik fénypontjaként a McLaren világbajnok pilótája, Jenson Button kedden tesz egy kört.

Az F1-es versenygép iszonyatos szívóhatása miatt az 1.6 kilométeres útszakaszon le kellett hegeszteni a csatornafedeleket, s bizonyára a hanghatások is meggyõzik majd a „belvárosi nagydíj” közönségét arról, milyen lenyûgözõ is a száguldó cirkusz világa, s persze azért az érces hangú Opel Antara sem látható minden nap a belvárosi utcákon, szóval Szalayéktól is számíthatnak némi meglepetésre.

„Az érdeklõdõk szombattól keddig megtekinthetik a versenyautónkat az Deák tér és a Vörösmarty tér közötti Fashion Streeten, délután pedig menet közben is láthatják, hiszen Jenson Button után mi is felvonulunk – mondta Szalay Balázs, aki szerint az autósport népszerûsítéséhez szükség van az ilyen jellegû rendezvényekre. – Érdekes lesz találkozni Buttonnal, nagyon kedvelem a vezetési stílusát és ha valaki, õ aztán szerzett már meglepetéseket a magyar pályán, reméljük, nemcsak a Hungaroringen érzi majd otthon magát, hanem a fõvárosunkban is…”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik