Forma-1

Hamilton győzelemre számít Bahreinben

Lewis Hamilton, a McLaren pilótája szerint az autója remek, ezért kiváló eredményre számít a vasárnapi Forma-1-es Bahreini Nagydíjon.

“Minden szempontból kiegyensúlyozott a versenyautó, éppen ezért újabb sikereket érhetünk el” – nyilatkozta a brit versenyző, aki jelenleg vezeti a világbajnoki pontversenyt.

“Jensonnal ellentétben én még sohasem nyertem Bahreinben, de pompás viadalokon vettem részt. Ami a pályát illeti, korszerű, nagyon technikás, sok egyenessel és kiváló kanyarkombinációkkal.”

A legutóbbi futamot, a vasárnapi Kínai GP-t a német Nico Rosberg (Mercedes) nyerte, Jenson Button volt a második és Hamilton a harmadik.

A Forma-1-es autós gyorsasági-világbajnokság harmadik futamát, a Bahreini Nagydíjat magyar idő szerint 14 órától rendezik a hét utolsó napján.

 

Ajánlott videó

Egy friss hazai felmérés szerint az embereknek csupán a 12 százaléka készít végrendeletet. Arról nincs adat, hogy a népesség hány százalékának vannak érdemi ismeretei az öröklés szabályairól. Sándor Zsuzsa most felhívja a figyelmet néhány gyakori tévedésre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!