Forma-1

Csütörtökön leplezik le az új F1-es stábot

Az MTVA, a Magyar Televízió Zrt. és a Hungaroring Sport Zrt. csütörtökön mutatja be a közvéleménynek a közvetítés résztvevőit.

A formula.hu cikke szerint egyelőre csak találgatni lehet, hogy kikről van szó, az azonban biztosnak tűnik, hogy Szujó Zoltán továbbra is a Forma-1-es projekt részese lesz (a Sport24.hu információi szerint januárban már gőzerővel részt vesz az előkészületekben), ő lesz a helyszíni tudósító. A portál szerint az sem lenne meglepő, ha a kommentátor az a Mezei Dániel lenne, aki korábban már közvetített futamokat.

Melléjük csatlakozhat egy új szereplő a Lotus Ladies Cup sorozatból, akinek elsősorban a száguldó cirkusz bulvárhíreit kellene felkutatnia.


Dr. Böröcz István
, Gyulay Zsolt, Medveczky Balázs és Frank Tamás csütörtökön mutatják be a stábot, és tájékoztatást adnak a közvetítések részleteiről is.

Amint arról korábban már beszámoltunk, decemberben dőlt el, hogy az MTV négy esztendőn át, 2012-től 2016-ig adja majd a Forma-1 nagydíjait. A sportág tevelvíziós felvetése majd a McLaren 2012-es versenygépének február eleji bemutatója lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik