Forma-1

Magánélete miatt szenvedhet Hamilton

Az elmúlt időszakban a pályán bukdácsoló Lewis Hamilton a Koreai Nagydíjon végre eredményes volt, ennek ellenére egy csepp öröm sem látszott rajta.

Lewis Hamilton a Német Nagydíjon aratott győzelme után lejtőre került, esett-kelt, számos kritikát kapott. A múlt hétvégi Koreai Nagydíjon végre magára talált, az időmérőn megszerezte a pole-t, vasárnap délután pedig ötfutamos sikertelenségi sorozat után újra dobogóra állt, a Mark Webberrel folytatott kemény csata után második lett.

Hamilton ennek ellenére egy szemernyi örömet, boldogságot sem mutatott, szombaton, vasárnap is komornak, elkeseredettnek tűnt. A brit Mirror egy híre talán magyarázatot adhat erre, a lap szerint ugyanis a pilóta párkapcsolata válságba jutott, a szakítás szélén állnak barátnőjével, az énekesnő Nicole Scherzingerrel.

Scherzinger jó ideje nem jelent meg a versenyeken, elfoglaltságaik miatt Hamiltonnal egyszerűen nem tudják életben tartani a kapcsolatot, magyarázta egy névtelenül nyilatkozó bennfentes.

“Nicole és Lewis is nagyon elfoglalt ember, igen mozgalmas az életük. Az utóbbi időben az elfoglaltságaik egészen összeegyeztethetetlenek lettek, nem tudnak annyit találkozni, mint szeretnék.”

“Továbbra is beszélnek telefonon, de az nem ugyanaz, mint a személyes kapcsolat, az elmúlt hat hétben egészen elromlottak a dolgok. Szeretnék helyre hozni, de nem túlzás azt állítani, hogy nagy bajok vannak. De máskor is volt már viszályuk és megoldották. Még mindkettejük részéről él a remény” – mondta a viszonyokat állítólag jól ismerő személy.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik