Forma-1

Magyar népviseletben zárhatja az idényt a McLaren

Jenson Button és Lewis Hamilton valószínűleg kalocsai motívumokkal díszített ruhában szerepel a Brazil Nagydíjon.

A Hugo Boss és a McLaren Mercedes közös játékán toronymagasan vezet a magyar díszítésű overall.

A két cég idén ünnepli együttműködésének 30. évfordulóját, ennek a tiszteletére indították el a Dress Me For The Final nevezetű versenyt.

A kiírás lényege, hogy minden versenyhelyszínen különböző, az adott kultúrához passzoló, szurkolók által tervezett kezeslábast hordanak a pilóták, majd a szezonzáró futam előtt az összes közül kiválasztják a legtöbb szavazatot kapottat, amit mindkét pilóta a teljes versenyhétvégén visel majd.

Bár a magyar F1-szurkólók egy része fanyalogva fogadta a Magyar Nagydíjra kiválasztott mintát, a nemzetközi közönségnek nagyon bejött a kalocsai motívum.

Magyarország már jóval több mint 60 ezer voksot kapott, míg a második helyezett Törökország overalljára kevesebb mint 20 ezer szavazat érkezett. A többi dizájn nagy része még az ezer strigulát sem érte el, így nagyon valószínű, hogy Kalmár István terve viszi majd a pálmát.

Voksolni október 15-ig, azaz szombatig lehet még, természetesen a verseny alakulása is követhető itt: http://www.hugoboss.com/de/en/emag/mcLaren/.

Hamilton és Button a Magyar Nagydíj időmérője után,
könyékig kalocsai mintában:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik