Forma-1

„Tedd tönkre Hamilton versenyét”

Újabb csavar Felipe Massa és Lewis Hamilton szingapúri afférjában, ugyanis a brazilt arra ösztökélték, tegye tönkre a brit versenyét.

Legutóbb, a Szingapúri Nagydíj elején a mostanság talán a kelleténél kicsit agresszívabb Lewis Hamilton belement Felipe Massa Ferrarijába, és mivel mindketten a kör elején voltak kint kerékcserén, majd az eset után újra a bokszba hajthattak lényegében el is ment az esélyük a futamgyőzelemre. A brazil ki is volt akadva a versenyt követően: míg a McLaren pilótája nyilatkozott, addig odament hozzá, hátba veregette és gúnyosan gratulált neki.

 

A brit Express szerint ugyanakkor nem feltétlen Hamilton volt a hunyó Szingapúrban, ugyanis Rob Smedley, Massa versenymérnöke egy felvétel tanúsága szerint arra biztatta a dél-amerikait, hogy tegye tönkre riválisa versenyét: „Tartsuk Hamiltont annyira, amennyire csak tudjuk, szúrjuk el a versenyét. Gyerünk fiú” – hangzott az utasítás.

Ez a lap szerint teljesen más megvilágításba helyezi az esetet, mivel így Massa nem biztos, hogy annyira el akarta kerülni a koccanást. Mindenestre Hamilton nem csak ezzel húzta ki a gyufát a versenyzőtársaknál, a pilóták nemrég arra kérték Charlie Whiting versenyigazgatótól, hogy Japánban vesézzék ki a brit idei hibáit.

Így tört le a brit első szárnya és lett defektes a brazil hátsó kereke:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik