Forma-1

Räikkönen nem tárgyal az F1-ről

Kimi Räikkönent a jelek ellenére nem foglalkoztatja a Forma-1-es visszatérés.

Már végleg úgy látszott, hogy a 2007-es világbajnok Kimi Räikkönen soha nem tér vissza a Forma-1-be, de egy két héttel ezelőtti hír újraélesztette a spekulációkat.

A finn járt a Williams grove-i központjában, a csapatról pedig köztudott, hogy 2012-re nagy átszervezéssel készülnek, Pastor Maldonado mellett pedig még van egy szabad hely a jövő évre.

A látogatás tényét a Williams is megerősítette, de annak magánjellegére hivatkozva nem kívántak részleteket elárulni. Räikkönen menedzsere, Steve Robertson is megszólalt, ő azt mondja, nincs szó F1-es tárgyalásokról.

“Arról végül is mindenki tud, hogy Kimi meglátogatta a Williamst, de ennél többet nem lehet mondani erről. Nincs semmi bejelenteni valónk ezzel kapcsolatban” – mondta a GPUpdate-nek.

Amikor az oldal újságírója konkrétan rákérdezett arra, hogy tárgyaltak-e mostanában a jövő évi F1-es lehetőségről, a menedzser kategorikus nemmel válaszolt.

A finn Ilta Sanomat a múlt héten arról írt, hogy Räikkönen a rali-vb-s szereplés folytatása mellett a Le Mans-ban, a NASCAR-os Daytona 500-as és az IndyCar-os Indy 500-as szereplésben gondolkodik 2012-re.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik