Forma-1

Megvan Vettel ajándéka a bajnoki címért

A Red Bull tulajdonosa is meg van győződve csapata idei duplázásáról és már azt is tudja, mivel ajándékozza meg Sebastian Vettelt a második bajnoki címéért.

Ha minden jól alakul számára, Sebastian Vettel már vasárnap kétszeres világbajnok lehet a Szingapúri Nagydíjon, a csapat pedig legkésőbb 2-3 futamon belül lezárhatja a konstruktőri küzdelmet.

Bár mind a fiatal pilóta, mind a csapatfőnök, Christian Horner hangsúlyozza, hogy az óriási előnyük ellenére semmit sem szabad biztosra venni, a Red Bull tulajdonosa, Dietrich Mateschitz nem óvatoskodik, ki meri jelenteni a nyilvánvalót, 2010 után újra viszik mindkét bajnoki címet.

“Igen, azzal számolunk, hogy idén is megszerezzük mindkét bajnoki címet. Azt, hogy Sebastian mennyire jó képességű, eddig is tudtuk, de azt, hogy ennyire hosszú távon tud ilyen egyenletesíteni, sokakat meglepett” – idézte a DPA hírügynökség az osztrák milliárdost.

Mateschitz azt is elmondta, milyen ajándékkal készül Vettel második címe alkalmából: “Ugyanazzal, mint tavaly. Megkapja a bajnoki autóját.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik