Forma-1

A Red Bull készen áll a hétvégi bulira

Bár a csapatnál tagadják, úgy tudni, hogy a Red Bull Racing már a hétvégi Szingapúri Nagydíjon Sebastian Vettel bajnoki győzelmének ünneplésére készül.

Ha Fernando Alonso nem lesz dobogós, Sebastian Vettel pedig győz a vasárnapi éjszakai futamon Szingapúrban, a Red Bull német pilótája begyűjti második címét is, minden idők legfiatalabb kétszeres F1-bajnoka lesz.

Vettel bajnoki sikere gyakorlatilag biztos, a kérdés csak az, hogy már most révbe ér-e vagy sem. A pilóta és a csapat is többször hangsúlyozta, hogy még nem vesznek biztosra semmit.

“Hiba lenne előre tervezni valamivel, mielőtt az megtörténne. Előbb meg kell nyerni a lottóötöst, utána kell gondolkodni rajta, mire költsük a nyereményt” – mondta Vettel Szingapúrral kapcsolatban.

A Red Bull motorsportfőnöke, Helmut Marko és a csapatfőnök, Christian Horner is tagadja, hogy vasárnap már ünnepre készülnek, de a német Bild vasárnapi kiadása rájuk cáfolt, a lap szerint igenis számolnak a bajnoki siker lehetőségével.

A csapat állítólag megrendelt és Szingapúrba visz 80 darab – tehát a helyszínen lévő csapattagok számával egyező mennyiségű – “2011 világbajnoka” feliratú sapkát, a Red Bull Racing marketingosztálya pedig megtette a szükséges szervezési lépéseket, hogy ha kell, vasárnap este nagyszabású bulit tartsanak a Swisshotel Stamford nevű szállodában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik