Forma-1

Hamilton magánéleti titkokat fecsegett ki

A McLaren Forma 1-es pilótája egy tévés talkshow-ban Jenson Buttonról, barátnőjéről és gyorshajtási kalandjairól is beszélt.

Lewis Hamilton a brit tévés-rádiós sztárműsorvezető Jonathan Ross vendége volt a múlt pénteki műsorában. A világbajnok főként magánéleti titkokat áruld el Rossnak.

Először a belgiumi, Kobajasival történt balesetről kérdezte a műsorvezető, amiről Lewis nem szívesen beszélt, és a bejátszást se szerette volna megnézni, azonban a közönség soraiban ülők és a tévénézők kedvéért megmutatták az esetet.

Íme Hamilton balesete Belgiumban:

Hamilton a videót kommentálva elmesélte, hogy amikor balesetet szenved egy pilóta, nem érez fájdalmat az adrenalin miatt, viszont másnap annál inkább. Beszélt csapattársáról, Jenson Buttonról is, hangsúlyozta, hogy nagyon jóban vannak, örül, hogy újra ilyen jó csapattársat kapott, és viccesen bevallotta, hogy talán még tanulhatna is valamit a 2009-es bajnoktól. Hozzátette, hogy mindketten a “semmiből jöttek” és jutottak a csúcsig, ami csak még közelebb hozza őket egymáshoz.

Hamilton azt is elárulta, hogy a legmagasabb sebesség, amit közúton elért, 380 km/h volt, de azt már azért megtartotta magának, hogy hol is ment ennyivel. Más alkalommal viszont lefülelték, fotót is csináltak szabálysértéséről, amint épp észreveszi a mérőbuszt az út szélénél, így a büntetése vidám pillanatokat hozott neki, amikor kipostázták neki a bizonyító fotót.

Az angol mesélt barátnőjéről, Nicole Scherzingerről is. Elárulta, hogy ha ketten ülnek az autóban, általában Lewis vezet, mert volt, hogy idegesítőnek találta barátnője utasításait, hogy merre menjen. Nicole-lal amúgy nagyon jól megvannak, boldogok, de még egyelőre nem tervezik az egyébként rebesgetett házasságot. A mclarenes el szokta kísérni őt a koncertjeire, hisz nagyon szereti őt nézni, büszke rá, sőt, van amikor Nicole kifejezetten neki énekel, mesélte a pilóta.

A teljes beszélgetés angolul:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik