Forma-1

Alonso szívesen látná Vettelt a Ferrarinál

Fernando Alonso csakis dicsérni tudja Sebastian Vettelt: a spanyol úgy véli, német riválisa méltó lenne rá, hogy Ferrariba üljön.

A kétszeres világbajnok mostanában nem fukarkodik ellenfelei magasztalásával, Lewis Hamiltont, Michael Schumachert is dicséri, egy friss interjúban pedig a második bajnoki címe felé szinte megállíthatatlanul menetelő Sebastian Vettelt méltatta a német Sport Bildnek.

“Sebastian nagyszerű bajnok, úton a második címe felé. Nagyon tehetséges és bírja a nyomást” – mondta Fernando Alonso a németről, aki hamarosan épp tőle veszi majd el minden idők legfiatalabb kétszeres F1-bajnoki rekordját.

A spanyol versenyző egyenesen odáig ment, hogy Vettelt a Ferrarinál is el tudná képzelni csapattársként: “Nagyon sok pilóta szeretne a Ferrarihoz jönni, Sebastian pedig egyértelműen szívesen látnánk” – mondta, hozzátéve azért, hogy a jelenlegi csapattársával, Felipe Massával is elégedett. “De egyszer, valamikor, miért is ne? Ha valaki nem versenyzett a Ferrarinál, nem teljes a karrierje.”

Alonso 2016-ig a Ferrari pilótája, Vettel szerződése 2014 végéig él a Red Bullnál.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik