Forma-1

A szünetben aláírhat Webber

Úgy tűnik, egyre közelebb van a Red Bull-os szerződéshosszabbításhoz Mark Webber, az ausztrál a nyári szünetben aláírhat.

Bár a tavalyihoz viszonyított gyengébb eredmények és a csapaton belüli egyenlőtlenség vagy legalábbis annak látszata nem épp ezt erősíti, de a Red Bullnál azt állítják, hogy Mark Webber hamarosan szerződést hosszabbít 2012-re.

“Tárgyalunk Markkal a jövő évről. Mindkét fél szeretné a folytatást, a következő pár hétben tehát élünk az alkalommal, hogy leüljünk megbeszélni” – mondta a csapatfőnök, Christian Horner a Magyar Nagydíj után. “Nagyon jó a kapcsolatom Markkal, én úgy gondolom, jövőre is itt lesz” – tette hozzá.

Míg az angol jóban van a pilótával, a Red Bull motorsport-atyaúristene, a csapaton kívül álló Helmut Marko egyértelműen Sebastian Vettel patrónusa, ausztrált pedig nem kedveli. Ha Webber megint hosszabbít egy évet, az valószínűleg már mindenképp az utolsó lesz, Marko a hétvégén egy osztrák tévének azt nyilatkozta, hogy tudomása szerint Webber a jövő év végén visszavonul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik