Forma-1

Asafa Powell a Hungaroringre is kiszalad

Asafa Powell, minden idők harmadik leggyorsabb 100-as futója a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíj után megnézi a Forma-1-es Magyar Nagydíjat.

A szervezőktől kapott tájékoztatás szerint azok, akik rendelkeznek a magyar Forma-1-es futamra érvényes belépővel és regisztrálják magukat az atlétikai viadal honlapján, Powellt – több világbajnok versenyzővel együtt – láthatják a Puskás Ferenc Stadionban is.

“A világklasszis atléta menedzserén keresztül jelezte, hogy szívesen megnézné a leggyorsabb autóversenyzők magyarországi futamát – mondta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója. – Büszkék vagyunk, hogy a világ egyik legismertebb sportolóját vendégül láthatjuk, és természetesen örömmel teszünk eleget a jegyigénylésének.”

“Akiknek van a 26. Formula-1 ENI Magyar Nagydíjra érvényes jegyük, de megnéznék a világsztár atléták küzdelmét is, nincs más dolguk, mint 2011. július 29-ig kitölteni az atlétikai verseny honlapján – http://gyulaimemorial.hu – az űrlapot. Az első 3000 regisztrált Forma-1 jegytulajdonos bejuthat a Puskás Ferenc Stadionba a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjra is” – közölte Frank Tamás, a Zrt. alelnöke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik