Forma-1

Button kóstolgatja Vettelt

Jenson Button vérszemet kapott a kanadai bravúrtól, a McLaren brit pilótája Valenciában is el szeretné kapni a Red Bull német címvédőjét.

Jenson Button még mindig a montreali futamgyőzelem lázában ég, és fogadkozik, hogy Valenciában is megkeseríti Sebastian Vettel versenyét.

“Az utolsó futam nagy csapás lehetett Sebastian számára. A montreali futam utolsó körében nem is voltam nála gyorsabb, mégis hibázott. Remélem, benne maradt a rossz élmény, így akár kaphatok egy újabb esélyt. Ami a legfontosabb, hogy nyomás alatt kell őt tartani, mert újra hibázhat. Nincs is más lehetőségünk, ha meg akarjuk őt szorongatni, főleg, hogy az időmérőn szinte legyőzhetetlen” – morfondírozott Button.

A brit véleményét támasztotta alá maga Vettel is, aki a montreali baki ellenére is hatalmas, 60 pontos előnnyel vezeti a tabellát.

“Hibáztam Kanadában, ami miatt dühös és csalódott voltam, karnyújtásra volt csak a győzelem” – foglalkozott még mindig a múlttal a német, akinek ezen a hét végén inkább a hazai közönség előtt szárnyaló Fernando Alonsóval lehet legfőbb problémája.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik