Forma-1

Vettel Henryval focizott

A francia világbajnokot is foglalkoztató New York Red Bulls edzésén kiderült, vannak akik gyorsabbak Sebastian Vettelnél.

„Nem mentem egyesen haza a Kanadai Nagydíj után, hanem tettem egy kis kitérőt Amerikába, ahol csatlakoztam a New Jerseyben tréningező New York Red Bulls csapatához” – kezdi blogbejegyzését a Forma-1 2010-es világbajnoka.

A fiatal német versenyző aztán úgy folytatta, hogy a sportág nagy rajongója, illetve amatőr szinten ő maga is szokott focizni, így egy fantasztikus élménnyel lett gazdagabb. „Voltak problémáim a gyorsaságommal, kicsit lassabb volt a többieknél. Másabb azért profikkal játszani, mint a haverokkal a hátsó kertben, de szerencsére mindenki kedves volt velem.”

Sebastian Vettel hozzátette, ugyan neki másfajta edzéstípusok kellenek, pár dolgot biztosan elsajátít, amit a labdarúgóktól látott. A pilóta New Yorkból nem látott túl sokat, de kijelentette: biztosan visszatér a jövőben.

A versenyző szentelt egy bejegyzést annak is, hogy kifejtse örömét, amiért a száguldó cirkusz a jövő évben visszatér az Amerikai Egyesült Államokba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik