Forma-1

Schumacher: még lehetek világbajnok

A hétszeres világbajnok német pilóta eltökélt: a hároméves terv végén a nyakába kerülhet a képzeletbeli aranyérem.

A Planet-f1.com oldal az F1 Racing magazin cikkét idézi, amelyben Michael Schumacher azt nyilatkozta, képesnek tartja magát arra, hogy még egy világbajnoki címet szerezzen.

A német három év kihagyás után érkezett vissza 2010-ben a mezőnybe, méghozzá a Ross Brawn irányította Mercedeshez. Ott azonban a fiatal Nico Rosberg rendre jobb eredményeket ért el nála. Idén is ez a két pilóta lesz az istálló képviselője a Forma-1-ben.

“Három évben gondolkodunk, és valljuk be, jelenleg nem ott állunk, ahol szeretnénk. Elkövettünk pár hibát, de nagyon optimisták vagyunk a jövőre nézvést. Emellett, kérdem én, mikor volt olyan a sportág történetében, hogy valaki visszatért, és első évében világbajnok lett?!” – tette fel a válasszal itatott kérdést a német pilóta.

Schumacher szerint ebben az évben harcban lesznek a vezető pozíciókért, és készen áll a küldetésre. 100 százalékig odateszi majd magát, és ha idén még nem is lesz ennek eredménye, még mindig ott a 2012-es esztendő. A hároméves terv utolsó időszaka…

AJÁNLOTT LINK:

Schumacher: Meg tudom nyerni (angol – Planet-f1.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik