Forma-1

Hülkenberg a Force Indiával tárgyal

A német pilóta menedzsere, Willi Weber megerősítette, hogy egyeztetnek a narancs-zöld csapattal.

Nico Hülkenbergnek nem jött jól, hogy a Williams istálló szerződtette a GP2 idei bajnokát, Pastor Maldonadót, később az is kiderült, vele nem akar hosszabbítani az istálló.

Az idei szezon utolsó futamán Vitalij Petrov is bizonyított, így a Renault-nál biztosabbnak tűnik a helye. A pilóta menedzsmentje így érthető módon, pozitívan értékeli, hogy a Force India érdeklődést mutat Hülkenberg iránt. A csapattal egyébként már megegyezett Adrian Sutil. Vitantonio Liuzzi bánhatja az eseménye ilyetén alakulását.

“ha pénzt viszel valamelyik csapathoz, minden el van intézve” – utalt Willi Weber arra, hogy Maldonado befizette magát egy szponzora segítségével a Williamshez. “Nekünk is ezt kell tennünk, igaz, más lehetőség is van, hogy Nico számára találjunk megoldást. Még mindig ott van a Mercedes, ahol esetleg tartalékpilóta, tesztpilóta lehetne – fogalmazott az egykoron Michael Schumachert pátyolgató menedzser.

Hülkenberg egyébként ebben az évben jól teljesített, több pontszerző helye volt, mellesleg megnyerte a Brazil Nagydíj időmérő edzését.

AJÁNLOTT LINK:

Hülkenberg a Force Indiával tárgyal (espn.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik