Forma-1

Vettelt favorizálja a Red Bull

A csapattárs, Mark Webber legalábbis így vélekedik a szezon hajrájában.

A Red Bull rutinos versenyzőjét, aki a második világbajnoki ponttáblázaton a spanyol Fernando Alonso mögött a soros Brazil Nagydíj kapcsán faggatták az újságírók. Mark Webber elmondta, technikailag tökéletes a háttere, ugyanakkor arra a kérdésre, hogy a csapat milyen lelki támaszt nyújt azt felelte, hogy ez szerinte elég egyértelmű.

„Érthető, ha egy új, lelkes pilótát jobban támogatnak, ez így van rendjén. Nincs ezzel bajom, jó az autóm, nagyszerű dolgokat értem el az évben. Nekem is vannak kedvenceim, olyan emberek, akiket kedvelek. Ilyen az emberi természet” – idézi az ausztrált az Autosport.

Mark Webber ezt követően azt fejtegette, hogy a csapata könnyen ráfizethet arra, ha összeeresztik őt Sebastian Vettellel, mivel így mindketten elbukhatják a világbajnoki esélyeket, ugyanakkor leszögezte, ez nem az ő döntése, így nem is ez a lényeges, hanem, hogy az istálló miként oldja meg a fennálló helyzetet.

A német csapattárssal való viszonyáról elmondta, nem egyszerű a helyzet, mert a pályájuk teljesen különböző korszakát élik meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik