Forma-1

Fantasztikus a Forma-1-szezon

Martin Whitmarsh, a McLaren csapatvezetője szerint a sorozat egyik legjobb éve az idei.

A wokingi istálló vezetője egy telekonferencián adott interjút a jelenlegi helyzetről, elmondta, szerinte jót tesz a sportágnak, hogy még több versenyző is esélyes a végső győzelemre két futammal a vége előtt.

Christian Horner, a Red Bull csapatvezetője a BBC rádiónak korábban úgy nyilatkozott, hogy kissé frusztráló lenne, ha Fernando Alonso nyerné meg a vb-címet, mivel szerinte a FIA-nak pontlevonássla is szankcionálnia kellett volna a Német Nagydíjon történt csapatutasítást – mint ismert a spanyol megelőzte látványosan lassító csapattársát, végül pénzbírsággal megúszta a Ferrari.

Whitmarsh nem osztja a kolléga véleményét, szerinte nem lehet tudni mi történt valójában, a Ferrari pedig megjárta ugyanazokat a hullámvölgyeket és –hegyeket, amiket a Red Bull is.

A McLaren vezetője hozzátette, ő mindenképp frusztrált lesz, ha nem egy McLaren végez majd az élen a végén, de tudja, Lewis Hamiltonnak és Jenson Buttonnak nehéz dolga lesz a továbbiakban, mivel a rivális csapatok lépéselőnyben vannak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik