Forma-1

Damon Hill beszólt Hamiltonéknak

A 49 éves brit legenda szerint Hamilton forrófejű, míg Jenson Button egy teknősbéka.

Lewis Hamilton csapat- és honfitársával, Jenson Buttonnel karöltve kedden sajtótájékoztatót tartott a hétvégi Brit Nagydíj előtt, ami a Tlegeraph tájékoztatása szerint egy jó fél órán keresztül poénkodva és jókedvűen zajlott.

Ekkor azonban szembesítették a két pilótát Damon Hill hétfői nyilatkozatára, melyben a Brit Autóversenyzők Klubjának elnöke kifejtette azon véleményét, mely szerint a teknős lassúságú Button is révbe érhet a szezon végén, mivel Lewis Hamilton túlzottan forrófejű.

„Nincs semmi mondanivalóm. Mindig nagyon érdekes hallani korábbi versenyzők véleményét a maiakról és a világbajnokról. Jó tudni a véleményüket. Az is érdekes, hogy ezek közül a jóslatok közül mennyi igazolódik be, ebből tudjuk meg, hogy tudják-e miről is beszélnek” – mondta Hamilton a sajtótájékoztatón arra a kérdésre, hogy mit reagál a legenda szavaira.

Jenson Button úgy vélekedett, hogy amennyiben ő nyeri a Forma-1 2010-es sorozatát nem fog bánkódni, mivel teljes tudatában van annak, hogy az előző kiírásban gyorsasága miatt zárt az élen. A vasárnapi futam előtt Hamilton vezeti a világbajnoki pontvadászatot 127 ponttal, hat egységgel megelőzve csapattársát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik