Forma-1

Webber egy évre aláírt a Red Bullhoz

Mark Webber véget vetett a hetek óta tartó találgatásoknak. Újabb egy évre aláírt a Red Bull Forma-1-es csapatához.

Az ESPN sportcsatorna honlapján olvasható hír szerint 2011-ig hosszabbította meg szerződését a Red Bull istállóval az ausztrál pilóta.

„Könnyű volt meghozni a döntést. Már az év elején elkezdtünk beszélni a folytatásról, és közel voltunk az aláíráshoz már a barcelonai nagydíj idején” – nyilatkozta Mark Webber. „Nem szeretem a bizonytalanságot, nagyon boldog vagyok, hogy újabb egy évig maradok.”

„Nagyszerű kapcsolatban vagyok az egész csapattal, remekül érzem itt magam. A Milton Keynes-i gyárat otthonomnak tekintem. Remek érzés olyan csapat tagjának lenni, amelyik ilyen gyorsan fejlődik, és ma már a világbajnoki cím egyik esélyese. Remélem, a közösen eltöltött még több idő olyan tapasztalatokat eredményez, amelyek hozzásegíthetnek minket a vb-címhez.

Christian Horner csapatfőnök szerint a döntést mindkét fél kezdeményezte: „Mark fontos tagja csapatunknak, élete legjobb formájában versenyzik, és vezeti a világbajnoki tabellát. A csapat nagyon boldog, hogy 2011 végéig együtt dolgozhat a jelenlegi párossal”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik