Forma-1

Ralf szerint bátyja még három évig versenyez

Ralf Schumacher is úgy gondolja, bátyja nem rajtolt jól az idei Forma-1-es világbajnokságban, de hamarosan változhat megítélése a hétszeres bajnoknak.

„Valóban rosszul sikerült a rajtja, de a Barcelonában kapott új fejlesztések egy eredményesebb időszak nyitányát jelenthetik – olvasható Ralf Schumacher nyilatkozatában. „Az autók már nem olyanok, mint akkor, amikor Michael versenyzett. Két dolognak kell változnia: egyrészt az ő vezetési stílusának, másrészt az autót hozzá kell alakítani. Látva az eredményeket, jól halad a dolog.”

„Úgy gondolom, jól érzi magát a bőrében, ráadásul egy hároméves terv elején járunk még. Biztos vagyok benne, hogy újra a csúcsra kerül majd” – mondta Ralf Schumacher az Eurosport riporterének.

A Jordan, a Williams és a Toyota korábbi versenyzője elmondta, nem tervezi, hogy visszatér a száguldó cirkuszba, habár több csapattal is összefüggésbe hozták.

Ralf Schumacher hatszor nyert futamot Forma-1-es pályafutása során, 2001-ben és 2002-ben egyaránt a 4. helyen végzett a pontversenyben, mindkét alkalommal a Williams színeiben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik