Forma-1

Webber és Vettel tisztázta

A Red Bull vezetősége és két pilótája csütörtökön egyeztetéseket folytatott a csapat gyári székhelyén. Látszólag minden rendben a két pilóta között.

Mark Webber és Sebastian Vettel a csapatfőnök Christian Hornerrel, a technikai vezető Adrian Newey-val és egy pszichológussal közösen egyeztetett a hétvégi balesettel kapcsolatban.
„A csapat kiválóan dolgozott, és nagyon jó pozícióban voltunk ennek köszönhetően, nem volt szerencsés az, ami történt. Sajnálom, hogy elvesztettük a versenyt” – mondta Vettel. „Mark és én autóversenyzők vagyunk, és versenyeztünk. Profik vagyunk, és profik is maradunk. Nagyon jó csapatunk van, erősek vagyunk, nagyon várom már Kanadát – így a német.

Webber, aki végül vezető pozícióból csupán harmadik lett Törökországban azt mondta, a baleset része ennek a sportágnak, de ezzel együtt nem kellett volna bekövetkeznie.

„Szégyen a csapatra nézve, hogy nem tudtuk megnyerni a versenyt. Nagyon közel áll hozzám a Red Bull és az itt dolgozó kollektíva. Seb és én biztosak vagyunk benne, hogy még egyszer nem fordul elő a hétvégi eset, és egymás felé nyitottak leszünk majd a további munkánk során. Nincs probléma, beszélgettünk eleget, most már előrenézünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik