Forma-1

Alonso feladta?

Bár a csapat nagy fejlesztési csomaggal készül az Európa Nagydíjra, a spanyol szerint ez sem lesz elég ahhoz, hogy versenyben maradjanak a bajnoki címért.

A Ferrari főnöke, Stefano Domenicali a gyenge törökországi hétvége utána azonnali lépéseket, a fejlesztés felpörgetését jelentette be, bár azt is hozzátette, hogy a következő nagyobb csomag csak a június végi Európa Nagydíjra érkezik, azaz a jövő héten Kanadában nem várható előrelépés.
Az olasz azt is hangsúlyozta, hogy még nem mondanak le 2010-ről, azonban Fernando Alonso attól tart, hogy a csapat Valenciára ígért előrelépése nem lesz elég ahhoz, hogy a bajnoki küzdelemben maradjanak.

“Tudjuk, hogy a McLaren és a Red Bull messze előttünk jár, azt viszont nem tudjuk, hogy a fejlesztés elég lesz-e. Nem tudjuk, meddig tart (felzárkózni), de az az igazság, hogy majdnem nyolctizedre vagyunk a Red Bulltól és hat-hét tizedre a McLarentől, ezek fejlesztések pedig nem hoznak olyan sokat” – nyilatkozta a spanyol, aki jelenleg a vezető Mark Webbertől 14 ponttal elmaradva a negyedik a bajnokságban.

AJÁNLOTT LINKEK:

F1: Alonso fél a lemaradástól (Vezess.hu – Forma-1)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik