Forma-1

Hamilton nagyon csalódott

Hamilton két körrel a leintés előtt, a második helyről csúszott a gumifalba, miután autójának bal első gumija defektet kapott.

„Nagyon csalódott vagyok. Elég jó versenyt futottam. Igazán jól szórakoztam. Jó, hogy egyértelműen előrelépéseket tettünk és kihívói voltunk a Red Bulloknak. A csapat hihetetlen munkát végzett” – mondta a 2008-as év világbajnoka BBC-nek adott nyilatkozatában.

„Jó volt úgy idejönni, hogy fejlődni tudtunk és tökéletes eredményt érhettünk volna el az egyéni –és a konstruktőri tabella szempontjából. Azonban megtörtént ez a dolog. Nem tudom, mi volt az. Csak annyit éreztem, hogy újabb balszerencse sújt az abroncsokkal, de meg fogjuk tudni, mi volt az oka. Sok verseny van még hátra.”

„Nyilván 40 vagy több kört tettünk meg azokon a gumikon, szóval lehetetlen volt tartani a tempót Markkal, szóval alapvetően csak a saját tempómat akartam autózni. Jó pontokat szereztem volna, de teljesen letaglózott, hogy az utolsó két körben ilyesmi történt. Viszont ilyen a motorsport, előre kell tekintenünk.”

AJÁNLOTT LINKEK:

Hamilton maga alatt van (F1Center)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik