Forma-1

Trulli nem várt csodát, de mégis csalódott

A veterán pilóta helyzete rosszabb az újoncnál csapatnál mint amire számított.

A csapat legnagyobb ellenségének az idő bizonyul. Öt hónap alatt nem sok idő jutott a tesztelésre, ráadásul Trulli autóját üldözi a balszerencse. Persze azt Trull is tudja, korai még a végső következtetést levonni, mindennek ellenére nagyon csalódott az első négy futam után.

A tanulóév nehéznek bizonyul Lotusnál. Papíron ugyan a legjobb új csapat, de számottevő javulásra csak a 2011-es szezonba számítanak. Ennek oka, hogy nincs tesztelés, így csak a versenyhétvégén tudnak finomítani. Ennek ellenére csapattársa, Heikki Kovalainen a körülményekhez képest szép eredményeket ért el.

“Ma csak annyi lehet a célom, hogy a csapattársam előtt végezzek, és a legjobb legyek az új csapatok között. A többi csak álom – lehet ábrándozni az időmérő második szakaszáról, de ahhoz olyan katasztrófa kell, mint Malajziában. Ha több időnk lett volna felkészülni, a csapatot, az autót, a sebességváltót, a hidraulikát is jobban felkészítettük volna. De így ez a munka jelenleg folyik, versenyről versenyre.” – nyilatkozta Jarno Trulli a olasz Autosprintnek.

AJÁNLOTT LINKEK:

F1: Trulli nem várt ennyi szívást (Vezess.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik