Forma-1

Malajziai Nagydíj – Nemzetközi sajtóvisszhang

Sebastian Vettel és a Red Bull megérdemelt sikeréről ír a nemzetközi sajtó a vasárnapi Forma-1-es Malajziai Nagydíj másnapján.

Olaszország:

————

La Gazzetta dello Sport:

“A Red Bull uralkodott Szepangban. Vettel diadala Malajziában. A rajtja világbajnoki volt! A Ferrari számára rosszul sikerült a futam.”

Tuttosport:

“A Red Bull kettős sikere. Vettelnek kétszer pechje volt, most azonban végre, megérdemelten győzelmet ünnepelhetett. Szepangi sikere diadalmenet volt.”

Corriere dello Sport:

“A Red Bull diadala. Vettel volt Szepang legnagyobb győztese.”

La Repubblica:

“A Red Bull úgy száguld, mintha egy másik bolygóról érkezett volna. Vettel meggyőző futamot pordukált. A Ferrarinál hiányzik az állandóság. A McLaren és a Mercedes kezd felzárkózni.”

Nagy-Britannia:

—————

The Times:

“Lewis Hamilton a Red Bullok mögött kirázta a versenyt a kisujjából. A futam után szokás szerint nem értékelte túl a teljesítményét. Hát igen, a 20. helyről indulva hatodikként zárni “nem túl rossz” – tulajdonképpen élete legjobbja… A borús szepangi égbolt alatt Sebastian Vettel meggyőző sikerével kiegyenlítette az erőviszonyokat.”

The Guardian:

“A megbízható és gyors Sebastian Vettel, Mark Webber duó emlékezetes győzelmet aratott.”

The Independent:

“Vettelre mosolygott a szerencse a Red Bull kettős győzelménél. A német pilóta leküzdte kezdeti technikai nehézségeit és magabiztosan diadalmaskodott.”

The Sun:

“Sebastian Vettelnek végre sikerült győzelemre váltania autója gyorsaságát. A rosszul sikerült időmérő után csak a 20. helyről rajtoló, majd hatodikként célba érő Lewis Hamilton teljesítményét látva azonban nem kétséges, ki az, akit majd meg kell verni, ha a McLaren szorít a hurkon.”

Daily Mail:

“Lewis Hamilton produkciója volt a legjobb Malajziában, de csapata hibája miatt meg kellett elégednie a hatodik hellyel.”

Spanyolország:

—————

El País:

“Előre megmondták és most meg is történt. A Red Bullok fölényét már az első két futamon látni lehetett, de a technikai gondok megakadályozták Sebastian Vettel sikerét. Most végre felragyogott a gyermeki arca.”

El Mundo:

“Vettel megérdemelten nyert. A fiatal német már a vb rajtja óta tündököl.”

Marca:

“Ha nem jön közbe semmilyen technikai probléma, a Red Bull megállíthatatlannak tűnik.”

As:

“A Red Bull kíméletlen kettős sikere.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik