Foci

Mégsem akar már elmenekülni a Real kapusa?

Santiago Solari kinevezése óta Keylor Navas már csak második számú kapusnak számít a Real Madridnál a vb-bronzérmes Thibaut Courtois mögött.

A bajnokságban Navas csak két meccsen szerepelt az idényben, de ezeket még augusztusban vívta a Real, amikor az azóta kivágott Julen Lopetegui ült a kispadon.

A BL-ben három meccs jutott neki, de ezeket szintén a Lopetegui-érában játszotta a csapat, Solaritól eddig csak a Király Kupában, a harmadosztályú Melilla elleni párharc során kapott lehetőséget.

A spanyol sajtó többször is cikkezett arról, hogy a csalódott Navas távozhat a Realtól, legutóbb az Arsenalt emlegették érdeklődőként, de most az a legfrissebb fejlemény, hogy a Costa Rica-i kapus hosszabbít a klubbal.

Már búcsúzkodik a többiektől a Real Madrid kapusa
Két csapat is bejelentkezett érte.

Az AS a La Sexta nevű tévécsatornára hivatkozva számolt be arról, hogy a 32 éves Navas 2021-ig meghosszabbítja a szerződését, így a Realnak nem kell attól félnie, hogy a téli átigazolási időszakban távozik,

a kapus pedig 5 millió euróra tornázta fel az éves keresetét az új megállapodás révén.

A szerződéshosszabbítás ellenére a Realnál mégsem lehetnek teljesen nyugodtak, a Marca legalábbis azt írja, ha nem változik a helyzet, nem kizárt, hogy Navas a nyáron mégis enged valamelyik kérő csábításának.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik