Foci

Horrorisztikus sérülés sokkolta a magyar rangadó nézőit

Meglehetősen paprikás hangulatban zajlik a MOL Vidi FC-Ferencváros rangadó, a hazaiak különösen agresszívan mentek neki a meccsnek. Lovrencsics Gergőt az első tíz percben elintézte Kovács István egy elkésett belépő után, le is kellett cserélni a válogatott védőt.

Sajnos nem ez a belépő volt a legcsúnyább baleset a pályán, Armin Hadzic vezető gólja után ugyanis Ivan Petrjak a 34. percben egyenlített egy zseniális emeléssel. A visszafutó Vinícius Paolo azonban megpróbálta a gólvonalról kirúgni a labdát, csakhogy ehelyett tiszta erőből arcon rúgta Varga Rolandot, aki tehetetlenül csuklott össze a kapuban.

A Ferencváros támadóját sokáig ápolták, szinte csodával határos, hogy visszaállt, de a lefújás előtt nem sokkal szédelegve lejött inkább a pályáról. Mint később kiderült, a mentősök kórházba vitték, mert semmire sem emlékszik a mérkőzésről.

Frissítünk!

Információink szerint valószínűleg “csak” agyrázkódása van Varga Rolandnak. Jó hír, hogy biztosan nincs koponya-, és nyaki gerincsérülése. Viszont semmire sem emlékszik.

A találkozót végül a Vidi nyerte 2-1-re.

A Vidi nyerte meg a Fradi elleni pankrációt
Futballra nyomokban emlékeztető jelenetek sűrűjében végül legyőzte a listavezetőt a címvédő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik