Foci

Egy focicsapat megrendezte saját játékosa halálát

Hihetetlen sztorit hozott le a Balls: a lap szerint az egyik ametőrligás klub, a Ballybrack FC megrendezte saját játékosa, Fernando Nuno La Fuente halálát. A klub bejelentette a szövetségnek, hogy egyik játékosuk tragikus módon, az edzésről hazafelé autóbalesetben elhunyt, ám azóta kiderült, hogy a férfi csak hazament Spanyolországba, ahogy azt korábban már eltervezte.

De még mielőtt fény derült volna a turpisságra, a liga elhalasztotta a Ballybrack soros meccsét, sőt a fordulóban a csapatok egyperces néme csenddel emlékeztek meg a sporttársukra, sőt gyászszalagot is viseltek a mérkőzéseken.

Még a csapatok is megemlékeztek az elhunytnak hitt futballistáról, a Twitteren sorban adtak ki együttérző közleményeket.

David Moran, a liga elnöke a Journalnak elmondta, csak a forduló után tudták meg, hogy mi az igazság. Hangsúlyozta, ezzel az egész bajnokságot és a szervezetet is megalázták.

Kaptunk egy telefont, hogy a fiatal srác meghalt. Megkerestük a klubot, hogy mikor lesz a temetés, hogy tudjunk küldeni valakit, aki részt vesz a búcsúztatáson. Azt mondták, a testet visszaküldték Spanyolországba. Akkor gondolkodtam el először, hogy valami gyanús, mert ilyen rövid idő alatt tuti nem csinálták meg a boncolást. Elkezdtünk nyomozni, majd kaptunk egy fülest, hogy a srác már otthon van. Örülök, hogy minden rendben van vele, de csúnyán átvertek

mondta Moran.

Arról, hogy miért kellett egy amatőrligás csapat spanyol játékosának a halálát megrendezni, nincsenek még információink. A klubot több lap is kereste, de nem reagálnak a hívásokra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik