Foci

Habzó szájjal szaladt neki magyar játékosának a román edző

A román másodosztályú bajnokság csütörtöki mérkőzésén az UTA Arad szakvezetője elvesztette a fejét, játékosa pedig a csapatát.

A román másodosztályú bajnokság csütörtöki mérkőzésén a listavezető Petrolul Ploiestihez látogatott az 10. helyezett UTA Arad. 2-2-es döntetlent játszottak a felek, de a lényeg nem is ez, hanem az, hogy a találkozó hosszabbításában, a vendégek magyar származású csatára, János Norbert kecsegtető helyzetben mellé, fölé lőtt.

Nem sokkal később a játékvezető lefújta a mérkőzést. Az aradi edző már a helyzet után majdnem berohant a pályára, de a hármas sípszó után Ionut Popa meg is tette ezt, habzó szájjal futott a játékosa felé – minden bizonnyal számon kérő szándékkal el akarta kapni János Norbertet. A magából kikelt 65 éves edzőt úgy kellett lefognia a másodedzőnek, és több játékosának, annak ellenére, hogy korántsem volt száz százalékos ziccer maradt ki.

A digisport.ro azt írja, hogy az aradi játékosok azt állítják, a találkozó után Jánost nem engedte be az edző az öltözőbe, azért mert az edző szerint egész meccsen csalta a focit, ezért a keretből is kirakta.

János egy problémás játékos, aki már nem tagja a csapatnak. Úgy éreztem kinyírom… Nehéz nyugodni

– nyilatkozta Ionut Popa a Digi Sportnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik