Foci

A Fradi elismerte, tényleg leigazolhatják Pogba bátyját

A csakfoci.hu írta meg a napokban, hogy a Manchester United világbajnok középpályásának, Paul Pogbának a bátyját hívta póbajátékra a Ferencváros. A klub ezt megerősítette a Lokálnak, Florentin Pogba szerződtetéséről Szerhij Rebrov vezetőedző dönt majd.

A 28 éves Florentin Pogba védő, gyerekkorában megjárta a Celta Vigo és a Sedan akadémiáját is, utóbbinál lett felnőttjátékos. 2012-ben leigazolta a francia élvonalbeli Saint-Étienne, ám igazán sosem tudta megszilárdítani a helyét a csapatban. Legutóbb a török élvonalban szereplő Gençlerbirliği játékosa volt. 21-szeres guineai válogatott.

Törökországban volt egy nagy visszhangot kiváltó esete: az Antalyaspor elleni kulcsfontosságú mérkőzésen megsérült, és mivel csapatának már nem volt több cserelehetősége, a 88. percben fogta magát és lesétált a pályáról. Saját csapattársaival dulakodott a történtek után.

Florentinnek van egy ikertestvére, Mathias. Ő csatár és szintén guineai válogatott, igaz, ő csak ötször lépett pályára a nemzeti csapatban.

Nyitókép: Romain Perrocheau/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik