Foci

Rég láttunk ilyen őszinte kirohanást egy focistától

Manapság a sportolók mintha jobban meggondolnák, mit mondanak a mikrofon/kamera előtt, kevesebb is a szenvedélyes nyilatkozat, inkább csak a sportközhelyeket szokták sokan puffogtatni. Aztán jön Charlie Austin, a Southampton játékosa és olyan őszinte kirohanást intézett a Sky Sports riporterének, amit érdemes megnézni.

A Southampton szenved a szezonban, a legutóbbi nyolc bajnokiján nem tudott győzni, legutóbb szeptember 1-jén, a Crystal Palace ellen nyert a csapat, amely így ott is van a kiesőzóna közvetlen közelében. A Watford ellen szakadhatott volna meg ez a rossz sorozat, vezetett a Southampton 1-0-ra, a 65. percben Redmond egy szép csel után tökéletesen adott középre, jött Austin és a kapuba lőtt.

Ezt a gólt nem adták meg:

Nagy ünneplés tört ki, ám a játékvezető, Simon Hooper les miatt érvénytelenítette a találatot les miatt. Maya Yoshida volt, aki a védők mögött állt és bár elhúzta magát a labda útjából, Hooper szerint helyezkedésével zavarta a kapust. A hajrában egy megpattanó lövéssel kiegyenlített a Watford, a Southampton így elveszített két pontot.

Szereztünk egy tökéletesen szabályos gólt, amit les miatt elvettek. A játékvezető döntése két pontunkba került. Azt mondják les volt, ez egy vicc

– mondta a Sky Sportsnak Austin, aki szerint a Premier League a világ legjobb és legnézettebb bajnoksága, a játékvezetőknek is szükségük van minden segítségre, épp ezért azonnal be kellene vezetni a videóbírót (VAR).

A szezonban 15 mérkőzésen tesztelik és tökéletesítik a rendszert a Premier League-ben, ezután dől el, hogy állandósítják-e.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik