Foci

Az egész világ Ibrahimovicot akarja

Mióta a Los Angeles Galaxy elpackázta esélyét az MLS rájátszására, azóta mindenki azt találgatja, mi lesz Zlatan Ibrahimoviccsal. A 37 éves svéd csatárnak, aki márciusban igazolt az Egyesült Államokba, ugyan jövő télig szóló szerződése van jelenlegi klubjával, de a hírek szerint felbonthatja a szerződését és visszatérhet Európába.

Azon is belül Olaszországba, korábbi csapatához, az AC Milanhoz, írja a Football Italia.

Állítólag már mennek az egyeztetések, ugyanakkor a felek abban még nem jutottak dűlőre, milyen hosszú legyen Ibrahimovic szerződése. A milánóiak fél évre igazolnák le, Ibra 18 hónapra írna alá. A fizetése viszonylag alacsony lenne, évente 1,5 millió euró, amit persze a szponzorok kiegészítenének még.

Az amerikai bulvárlap, a TMZ riportere kérdezte meg Ibrahimovicot, mi igaz a hírekből, mire ő a legibrahimovicosabb választ adta:

Mindig vannak pletykák. Az egész világ engem akar – és ez rendben is van.

Zlatan Ibrahimovicnak csupa szép emléke van Milánóról: az Interrel háromszor, az AC Milannal egyszer nyerte meg a Serie A-t, a két csapattal összesen háromszor hódította el az olasz Szuperkupát. A Rossoneri játékosaként 85 mérkőzésen 56 gólt szerzett és feledtetni tudta a rosszul sikerült barcelonai kitérőjét.

Nyitókép: Victor Decolongon/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik